Mote... hva for noe?

Vasker halen til MiaOk, la meg si det selv med en gang - det er ikke akkurat noe moteshow på stallen for meg. Det er ikke alltid man kan se av klærne at det er hest jeg holder på med heller. Kleskoden er rett og slett: "Behagelig og funksjonell". Også når det tas bilder:)

Heldigvis for meg så møter hestene meg som den jeg er. De tenker ikke på hva jeg kler på meg eller om fargene matcher. De er mer opptatt av mine handlinger og holdninger enn hvordan jeg har satt opp håret.

Tømmekjører i kulden Det jeg føler at jeg trenger er klær som kan bli møkkete uten at jeg blir stresset av det. De må være behagelige å bevege seg i, fordi jeg gjør tungt fysisk arbeid. Klærne må være funksjonelle og holde meg passe varm både sommer og vinter. I tillegg må jeg ha gode sko å gå med fordi jeg går flere timer hver dag. Alt dette for å kunne fokusere 100% på det som virkelig betyr noe; nemlig hestens beste.

Adele og megMen det er meg. Vi er alle forskjellige, heldigivis. For mange er det viktig at klærne har rett merke og hår ser bra ut. Det skal også være greit. Så lenge vi gjør det som skal til for å sette heste i fokus så spiller det ingen rolle. Jeg skal heller ikke dømme noen på bakgrunn av deres klesvalg.

 

Så, hva om noen mennesker dømmer meg dårlig etter min klesstil? Ja - hva så?! Jeg må bare akseptere at slik er det noen ganger.

Jeg får bare fortsette å fokusere på det som er viktig for meg. Så får jeg heller sørge for at jeg omgir meg med mennesker som gjør som hestene: Se forbi det ytre og heller bedømme mennesker på bakgrunn av deres handlinger og holdninger.

*Stine*