Tufsa overrasker igjen:)

16.9.14

Vel, etter forrige ukes mislykkede forsøk på tur, var det nå på sin plass med litt frihestdressur for oss to. Det viste seg at det skulle bli litt av en opplevelse.

Jeg bestemmer littJeg tok henne med meg opp til banen og overraskende nok ble hun med meg uten mye stopp. Hun var veldig ivrig, våken og virket veldig glad. Fulgte med på alt som var, men også på meg heldisvis.

Min eneste plan var at vi skulle være litt sammen og prøve å kommunisere litt igjen. Jeg slapp henne løs og begynte å gå med henne. Etter litt forsøkte jeg å få henne med meg til bestemte plasser på banen.

og Viltra bestemmer littHun ble med et lite stykke, for så å kaste seg rundt og løpe den andre veien. Jeg lo og fulgte etter henne og snudde henne på nytt.Hun var tydeligvis i det lekne hjørnet i dag. Enda en gang hoppet hun rundt og løp andre veien. På`n igjen, men så ble hun med meg videre også.

Etterhvert gikk vi volter, serpentiner og 8 tall. Det var nesten som en dans. Noen ganger ledet jeg ann, andre ganger ledet hun. Utrolig herlig å oppleve denne kontakten med henne:)

*Stine*