Om Stine

Hest og Harmoni drives av meg, Stine. Jeg er født i - 83 og har drevet med hest mer eller mindre hele livet. Jeg har ridd både sprang, dressur og western, men aller mest tid har jeg brukt på bakketrening av hester.

Det jeg synes er mest spennende med hest, er hvordan de påvirker menneskene rundt seg og hvordan mennesker påvirker hestene, bevisst eller ubevisst. Dette har jeg fullt fokus på i min hverdag med hestene og i kursene jeg holder. Det viktigste for meg er at hester og mennesker trives i hverandres selskap, og jeg setter alltid kommunikasjon, motivasjon og samarbeid først. 

Jeg er utdannet en til en coach, har  kurs i Dyreassisterte Intervensjoner fra Universitetet på NMBU og Human-Horse Interactions av Leigh Shambo via Hest og Helse. I tillegg har jeg flere kurs med Ellen Ofstad.
Jeg har en Bachelor i økonomi og administrasjon og jeg er utdannet kokk med fagbrev. Jeg har vært treningsleder og styreleder i Friskis&Svettis Hønefoss i 6 år, med ansvar for coaching og motivasjon av andre treningsledere og medlemmer.  
Mitt mål er å la andre få oppleve det unike samarbeidet som kan oppstå mellom hester og mennesker på en sikker og god måte.